Search
Close this search box.

Onze werkwijze

Van ontwerp tot levering: professioneel, doordacht en op maat

Een stap-voor-stap-overzicht van onze professionele aanpak

Bij Jonker Maat Meubelen zijn we trots op onze professionele werkwijze en onze toewijding aan het maken van op maat gemaakte meubels van de hoogste kwaliteit. Onze werkwijze omvat de volgende stappen:

1. Ontwerp

Elk meubelproject met het ontwerp. We werken samen met onze klanten om het perfecte ontwerp te creëren dat aan al hun wensen voldoet.

2. Planning

Een goed gepland meubelproject is de sleutel tot succes. Wij nemen de tijd om ervoor te zorgen dat elk detail van het bouwproces zorgvuldig is gepland.

3. Productie

Onze meubels worden gebouwd met expertise en aandacht voor detail. Elk aspect van het proces, van houtbewerking tot afwerking, wordt zorgvuldig uitgevoerd voor een perfect eindresultaat.

4. Levering & Montage

Met professionele levering en montage gaan we altijd zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat uw meubel op de juiste manier wordt geleverd en geplaatst.

Ontwerp

Laat ons uw meubelontwerp tot leven brengen

We werken samen met onze klanten om het ontwerp van de meubels te bepalen, inclusief de materialen, afwerkingen en afmetingen. We luisteren naar uw wensen en behoeften om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan al uw verwachtingen voldoet.

Planning

Zorgvuldige planning voor een vlekkeloze bouw van uw meubel

Nadat het ontwerp is bevestigd, starten we met het plannen van de bouw van de meubels. Dit omvat het maken van een gedetailleerd bouwplan, het verzamelen van materialen en gereedschappen en het organiseren van onze werkplek.

Productie

Expertise en aandacht voor detail tijdens het bouwen van uw meubel

Met het ontwerp en de planning voltooid, starten we met de bouw van de meubels. Dit kan verschillende technieken omvatten, zoals het zagen en verbinden van hout, het vormen en schuren van oppervlakken en het aanbrengen van afwerkingen. We werken zorgvuldig en letten op elk detail om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan onze hoge standaarden voldoet.

Levering & montage

Professionele levering en montage van uw meubel

Wanneer de meubels klaar zijn, leveren we ze af bij onze klanten. Dit kan het transport van de meubels naar hun definitieve locatie omvatten, het in elkaar zetten indien nodig en het geven van een uitgebreide uitleg over hoe de meubels te onderhouden.

Wat klanten zeggen

wandplank