Search
Close this search box.

TV-meubel op maat: Een oplossing voor iedere ruimte

Of je nu een kleine of grote ruimte hebt, een op maat gemaakte tv-kast biedt de ideale oplossing. Door het ontwerp volledig af te stemmen op jouw wensen en de afmetingen van de ruimte, benut je de beschikbare ruimte optimaal. Daarnaast kun je kiezen voor extra opbergruimte, waardoor je jouw woonkamer georganiseerd en netjes kunt houden.

TV-meubel op maat laten maken: hoe werkt het?

Het laten maken van een tv-meubel op maat begint met een persoonlijk gesprek. Hierin bespreek je jouw wensen, de afmetingen en het gewenste materiaal. Vervolgens maken we een ontwerp op basis van jouw input. Na goedkeuring van het ontwerp wordt het tv-meubel op maat gemaakt en bij jou thuis geleverd. Zo kun je snel genieten van jouw unieke meubel.

 

TV-meubel van hout: een warme uitstraling in huis

Een houten tv-meubel op maat geeft jouw woonkamer een warme en natuurlijke uitstraling. Er zijn verschillende houtsoorten om uit te kiezen, zoals eiken, teak en noten. Bovendien kun je kiezen uit verschillende afwerkingen, zoals lak of olie. Hierdoor kun je het tv meubel op maat helemaal afstemmen op jouw persoonlijke smaak en interieur.

Zwevend tv-meubel op maat: een strakke en moderne uitstraling

Een op maat gemaakt zwevend tv-meubel geeft jouw woonkamer een strakke en moderne uitstraling. Door het meubel aan de muur te laten zweven, lijkt de ruimte groter en wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Je hebt de mogelijkheid om extra functies toe te voegen, zoals verlichting of ingebouwde speakers, waardoor televisiekijken een unieke ervaring wordt.

Een op maat gemaakt tv-meubel biedt talloze voordelen. Door het ontwerp, de afmetingen en materialen volledig af te stemmen op jouw persoonlijke wensen, creëer je een meubelstuk dat perfect past bij jouw interieur. Jonker Maat Meubelen staat klaar om met je mee te denken!